КЛИНИЧНИТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ НА ПРОДУКТИТЕ NATURE’S SUNSHINE PRODUCTS

Първата компания в света, която откри свой личен лабораторен изследователски комплекс „Център за изследвания и иновации Хьюзов“!

В момента компанията NSP от щат Юта, използва нова технология за разработка на продуктите и твърди, че това ще бъдат научно подобрени продукти.
Nsture’s Sunshine откри своя нов лабораторен комплекс.

Това е технология, която ще позволи да се разработят билкови комплекси, които ще бъдат по-ефективно съчетани с индивидуалната боихимия на човека.
„Център за изследвания и иновации Хьюзов“ използва тези технологии, за да разбере по-добре как реагира човешкото тяло на хранителните добавки, за да се осигури цялостно подобряване на здравословното състояние на хората.

Новият изследователски център се простира на площ от 500 квадратни метра. В създаването на лабораторията е вложен, не е един милион долара и сега той включва в себе си и пространство за клинични изследвания.
Наред с другите неща, съвременното оборудване, учените на компанията ще използват устроиството наречено Flexmap3D. Това устройство дава най-пълни биохимични данни за броени минути, «-каза главният научен сътрудник на компанията Матю Трипп».

Допълнителните технологии осигуряват бърз количествен анализ на химическите вещества в растителните проби, което преди това е била трудно достъпно за изследователите.
„Flexmap3D може да анализира 500 аналитици, като гени и протеини от човешката капка кръв“. „С тази машина, за 144 000 единици от различни данни могат да бъдат анализирани само за един час, което осигурява бърз количествен анализ на различните биомаркери.“

Трипп каза, че компанията използва билки, за да се разработят продукти, които да помагат в решаването на проблеми в здравеопазването, а така също и заболявания, които са се появили от нарушения в храненето.

Той посочи, че центърът за контрол и превенция на заболяванията разкри метаболитен синдром при 34 на сто от американците, тези хора имат три пъти по-голям шанс за смърт от сърдечен удар, инсулт и диабет.
Метаболитният синдром е поради редица признаци, включително повишено кръвно налягане, високо ниво на кръвната захар, излишъкът от мазнини около талията и необичайно високи количества на холестерола. — Всички това заедно, значително увеличава риска от сърдечно-съдови заболявания, инсулт и диабет, обясни той.

„Двадесет и пет процента от населението в света е с Метаболитен синдром,“ каза Трипп.
По света 39% от възрастните са с наднормено тегло, според данни на 2014 година, а 13 % са със затлъстяване. Освен това, сърдечно-съдовите заболявания са причина за повече от 30 % от всички смъртни случаи.
Трипп заяви, че компанията работи върху създаването на по-ефективни природни композиции и продукти, които ще помогнат на хората да поддържат здравословен баланс в своето хранене и по този начин ще се подобри общото им здравословно състояние.
„Ако ние имаме функционална храна — хапчета, капсули и т.н. — с правилно подбрани и натурални компоненти в тях, ние вярваме, че можем да решим проблема с небалансираното хранене.“
Д-р Джоузеф Агнето, от центъра за изследвания Хюз , заяви, че компанията планира да направи значителни стъпки в иновации в областта на храненето с помощта на най-новите технологии и доказани научни методи.
„Има модерен клон на науката, който ще ни доведе до подобряване на здравето, и ние сме част от този авангард“!!!
maxresdefault (1).jpg

 

NATURE’S SUNSHINE PRODUCTS!!!


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s