Фет Грабберс

Действия:

  • Подтиска апетиа
  • Понижава количеството наситени мазнини и холестерол
  • Способства за извеждането от организма на излишните захари и мазнини
  • Намалява зъдаржането на течностите
  • Подпомага нормализирането на чревната микрофлора

Препоръки за приложение:

  • Наднормено тегло

  • Висок холестерол
  • Физическо натоварване
  • Голямо натоварване на сърцето

Проблемът с излишното тегло стои пред милиони хора по цялото земно кълбо. Достъпността на висококалорична храна и застоялият начин на живот водят до там, че всеки четвърти човек на планетата, в една или друга степен, страда от наднормено тегло. Диетолозите не се уморяват да повтарят, че не количеството на свързаните калории е опасно, а тяхното съотношение с енергийните загуби на организма.

Митът , измислен от пълните хора за това, че тяхната пълнота е обусловена от обмяната на веществата, наследствеността и от какво ли още не , се разбива на пух и прах от железните цифри на статистиката. А те са красноречиви. Само у 1% от хората с наднормено тегло, проблемите са свързани с нарушение на физиологията, а у всички останали – това са просто хранителни навици, много често придобити още в детска възраст.

Трябва да отбележим, че много хора се опитват да се избавят от излишните килограми с помощта на диети. Но целта се оказва непостижима, тъй като постоянното чувство на глад се оказва по-силно от мотивацията и силата на волята. Диетата бива захвърлена, човек отново се връща кам обичайния режим на поглъщане на голямо количество храна, която бързо се превръща в познатите вече килограми.

Как да помогнем на тези хора? Диетолозите са разработили основните постулати за отслабване. Необходимо е да се избавим от лъжливото чувство на глад, да се нормализира обмена на веществата, който се забавя в резултат на липсата на движение, неправилно хранене, както и ,разбира се, да се отървем от вредните навици на хранене.

Компанията NSP, с цел да помогне на своите клиенти да се избавят от излишните килограми, разработи биологично активната хранителна добавка «Фат Грабберс», чиито натуральни компоненти ефективно се справят с тази задача. Веществата във формулата на «Фат Габберс» подтискат апетита, понижават количеството наситени мазнини и холестерол, способстват за извеждането от организма на излишъците от захари и мазнини, намаляват задържането на течности.

Обвивката на семената на живовлекапознат вид целулоза /фибри/, която ефикасно поглъща голямо количество вода, образува желеподобна субстанция, размеква по този начин изпражненията и подобрява перисталтиката на червата. Живолекът способства за значителното снижаване нивото на холестерола в организма, намалява нивото на липопротеините с ниска плътност в кръвта. Такъв резултат могат да постигнат не само хората с висок холестерол, но и тези, които спазват диета с минимално съдържание на мазнини.

Гуаровата гума представлява от самосебе си натурални разтворими хранителни фибри. Тя способства нормализацията на чревната микрофлора, извежда от организма продуктите от распада, елиминирайки тяхното загниване и ферментация, подобрява моториката на червата, намалява апетита , понижава нивото на холестерола и наситените мастни киселини в организма.

Лецитинът блокира отлагането на холестерола по стените на съдовете, повишава нивото на хемоглобина в кръвта и способства за регулирането на нивото на карнетина, най-важното вещество, без което не е възможна нормалната дейност на сърцето. Лецитинът спомага да подобряване на кровообращението , а така също понижава натрупването на мастни киселини в кръвта. За профилактика на атеросклерозата , исхемична болест на сърцето и инфаркт – няма по-добро средство от ежедневно приемане на лецитин.Той е и силен антиоксидант, блокира свободните радикали, активира образуването на лимфоцити и макрофаги, с което подпомага повишаването на имунитета. Голяма е ролята на лецитина за правилното функциониране на черния дроб. Без неговото участие е невъзможно транспортирането на мазнините от клетките. Лецитинът се съдържа в жлъчката и подобрява нейното съдържание, предотвратява образуването на камъни в жлъчния мехур, подпомата усвояването на крайно необходимите за организма нитамини A, D, E и К.

Звездица /врабчови чревца/това е растение от семейство „Карамфилови“. Благодарение на наличието в тази билка на витамините С, Е, К, аскорбинова киселина, сапонини, флавоноиди, каротин, калий и калций, Звездицата притежава антисептични, жлъчогонни и кръвоспиращи свойства. Тя способства за укрепването на нервната ситема, понижава кръвното налягане, въздейства тонизиращо на организма, а благодарение на пикочогонните си свойства действа положително на целия стомашно-чревен тракт, ускорява обмена на веществата и извежда мазнините от организма, има ефикасно действие в борбата с бактериите стафилококи“ и шигела“.

Комбинираният прием на «Фат Габберс» с физическо натоварване и балансирано диетично хранене помага ефективно за освобождаване от излишните килограми, нормализира работата на много системи в организма.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към някои от съставките на продукта, бременност, кърмене.

Продуктът «Фат Габберс» има свидетелство за държавна регистрация в страните членки на Търговска лита, разрешен е за производство и реализация сред населението .

Състав на 1 капсула:

Гуарова гума 203 мг

Обвивка от семена на живовлек 203 мг

Билка Звездица 93.4 мг

Лецитин 23 мг

Опаковката «Фат Габберс» съдържа 120 капсули по 525 мг.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s