Концентрат НСП

Специалистите от компания NSP, в хода на детайлни изследвания, разработиха наистина уникален продукт, необходим за свеки дом. Т

Специалистите от компания NSP, в хода на детайлни изследвания, разработиха наистина уникален продукт, необходим за свеки дом. Това е почистващото средство «Концентрат НСП», което не съдържа опасни за човека и околната среда химикали. В качеството на активно почистващо вещество, в продукта са използавни потентованите в Швеция алкоксилати. Те са напълно безопасни за здравето и екологията, тъй като не съдържат нефтопродукти и синтетичи вещества, а в същото време прекрасно се справят с всякакъв вид замърсявания.
«Концентрат НСП» има много широко приложение. Той е подходящ за ръчно миене на съдове, а също така и за съдомиялни машити; за почистване на различни повърхности, изделия от серебро и месинг, дървени и керамични подове, мазните повърхности на печки и капаци. Концентратът е идеален за ръчно и машинно пране на дрехи, в това число и и детски. Използва се като средство за предварително накисване на трудни за почестване петна. Концентратът се използва за измиване на плодове и зеленчуци, като отстранява от тях восъка и пестицидите, а също така може да се изпозва като пяна за вана.
Концентратът отстранява замърсяванията от електрическите прибори, подноси, аквариуми, килими и мебели. С него бързо може да се почисти автомобилът и гумените изтривалки.
„Концентрат НСП“ има приятен аромат, а неговата формула е подходяща даже за хора със свръхчувствителна кожа, тъй като неговата алкална реакция е по-слаба от тази на детски сапун. Концентратът е прекрасно дополнение към групата NSP за цялото семейство SmartFamilyKit.
Погледнете рафтовете си с всевъзможни почистващи средства, прахове и реагенти. «Концентрат НСП» може да замени всичките тях! Неговото качество превъзхожда това на обичайните средства и в същото време не нанася щети на вас и члановене на вашето семейсто, напълно безопасно е за екологията. Икономията при използване на «Концентрат НСП» е огромна, тъй като 1 бутилка концентрат заменя приблизително 900 л. от средствата за миене на прозорци и 290 л. от средствата среден клас за почистване на помещения.
Опаковка «Концентрат НСП» съдържа 946мл или 1100мл вещество, в зависимост от разфасовката.
Внимание: Средството е с висока концентрация. Използвайте не голямо количество от неко, съгласно иструкцията!
Инструкция за ползване:
1. Домакински прибори, кухненски повърхности и повърхности в банята, стени и т.н.: 1 супена лъжица на литър топла вода.
2. Посуда, чинии, чаши, сребърни прибори и т.н.: 2 с. л. в леген гореща вода със средни размери.
3. Тенджери и тигани: 2 с. л. на 4 л гореща вода.
4. Подове: 2 с. л. на 4 л гореща вода. Щателно изплакнете пода с чиста вода преди да нанесете подовото масло.
5. Огледала, стъкла, прозорци: 1 с. л. на 4 л вода, разпенете, нанесите с гъба, изплакнете и изтрийте до сухо.
6. Отстраняване на петна: използвайте концетрата в неразтворен вид преди прането, за да можете да отстраните петна от химикалка, шоколад, червило, боя за обувки или мазнина от, подлежащи на пране небоядисани тъкани.
7. Керамични и пластмасови плочки: 2 с. л. на 4 л вода. Нанесете на гъбка или изпръскайте. Изплакнете. Подходящ е за дървени подове и предмети от дърво.
8. Шампоан и гел за тяло: сипете няколко капки концентрат на длната си, разтрийте добре и изплакнете. За вана – добавете 2 с.л. във водата на напълнената вана.
9. Плодове и зеленчуци: 1 чаена лъжичка на купичка хладка вода. Добре ги измийте, за да отстраните покритието им от спрей, восък и пестицидите.
10. Ръчно пране: 1 чаена лъжичка на 1 литър хладка вода. Подходящ е за дрехи от коприна, вълна и други деликатни тъкани. Изцедете добре и изплакнете обилно.
11. Подсилвател за пране: добавете 2 чаши във водата, за да подсилите перилните свойства на препарата за пране.
Първа помощ и мерки за безопасност: Избягвайте съприкосновението на препарат в очите. В случай на попадане в очите изплакнете с вода. Флаконът трябва да бъде добре затворен .

Състав: Дестилирана вода 69,4 %; ноноксинол-9 30 %; диазолидинил0,3 %; ароматизатор (делаер 18019) 0,15 %; метилпарабен 0,1 %; пропилпарабен 0,03 % и тетрасодиум ЕДТА 0,02%
Продуктът «Концентрат НСП» притежава свидетелство за държавна регистрация на страните от Митническия съюз и е разрешен за производство и разпространение сред населението.
947мл.

14,00 €

 


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s