Карбо Граберс

В днешно време, проблемът с излишното тегло е не само във вредата , която носи на здравето, но и от гледна точка на естетическите стандарти на съвременното общество Милиони хора по целия свят се измъчват с диети, занимават се със спорт и ограничават потреблението на въглехидрати. Но статистиката е неумолима – една четвърт от населението на планетата страда от наднормено тегло.

Защо така? Липса на мотивация? Неправилна диета? Недостатъчно натоварване? Всички тези въпроси губят своята актуалност при използавено на научния подход към процеса и изясняването на способностите на някои продукти да изгарят мазнините, без ограничаване с диети.

NSP, се явява водеща компания, произвеждаща широк спектър продукти за здравето, коята разработи уникална биологично активна хранителна добавка «Карбо Граберс», спомагаща за ефективно намаляване на теглото. Активно вещество на добавката се явява екстракт от най-обикновен фасул.

Вероятно, употребявайки фасул, ние не знаем, че в същото време слабеем. Фасолът е уникален хранителен продукт. В него се съдержат цял куп полезни вещества. Това са минералите: желязо, сяра, калий, мед, цинк и др., витамини от групите РР, В6, В2, В1, С. Във фасула има много белтъчини, не по-малко отколкото в месото и рибата. Не случайно бобовите растения влизат в задължителния списък на вегетарианците. Редица аминокиселини, които не се синтезират в нашия организъм, влизат в състава на фасула – тирозин, хистидин, лизин, триптофан и др.

Многобройните изследвания, проведени в лабораториите в САЩ, откриха мощтните антиоксидантни свойства на фасула, а също така установиха причините за отслабване при употреба на продукта. Свойство на фасула да свързва нишестето, способства неговото преминаване през стомашно-чревния тракт, без да отделя запаси под формата на мазнини. Съдържащите се в продукта мед и цинк стимулират липидния и въглехидратен обмен. Тъй като във фасула има много неразтворима целулоза , тя нормализира перисталтиката на червата, а разтворимата целулоза пречи на усвояването на глюкозата и се свързва с холестерола. Благодарение на сложните въглехидрати, които се раздуват в червата, се създава усещането за ситост , понижавайки апетита.

Но прекомерното потребление на фасула има и отрицателен ефект. Образува голямо количество газове, тъй като при разграждането на продукта протичат силни ферментационни процеси. Високото съдержание на протеин също не винаги е добре дошло. То е противопоказано за хора, страдащи от колит, гастрит, болести на сърдечно-съдовата система, на бъбреците. Тези противопоказание не са на лице в биологично активната хранителна добавка «Карбо Грабберс», съдържжаща екстрак от фасул в концентриран вид, при това без да се губи нито един от полезните компоненти. Тя, добавката, се препоръчва като безопасно, ефикасно и проверено средство за избавяне от излишното телесно тегло.

Действия:

 • Свързва нишестето

 • Понижава апетита

 • Нормализира перисталтиката на червата

 • Понижава нивото на холестерола
 • Понижава нивото на кръвната захар

 • Блокира усвояването на въглехидратите

Препоръки за прилагане:

 • Наднормено тегло

 • Нарушения в работата на стомашно-чревния тракт
 • Весоко ниво на холестерол, висока кръвна захар

  Приложение: възрастни – по 1–2 капсули во време на хранене.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към някои от компонентите на продукта, браменност, кърмене.

Продуктът «Карбо Грабберс» притежава свидетелство за държавна регистрация на страните от Търговка лига, разрешен е за производство и реализация сред населението

Опаковката «Карбо Грабберс» съдържа 60 капсули по 528 мг.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s