СОЛИСТИК ЕНЕРДЖИ

Действия:

  • Ускорява метаболизма

  • Елиминира токсините, шлакака, радионуклидите

  • Притежава силно изразен тонизиращ ефект

  • Премахва сънливостта, отпадналостта

  • Активира липидния обмен

Препоръчва се за приемане при:

  • Интензивна физическа и умствена дейност

  • Работа, изискваща висока степен на концентрация на вниманието, координация

  • Световъртеж

  • Мигрена

  • Синдром на хронична умара

Всеки от нас е изпитвал с усещането за пълно отпадане на силите си. Тежката монотонна работа, стресът, даже времето, могат да доведат до пълно изтощение на организма, да го лишат от енергия и дори да доведат до депресия. Не можем по всяко време да излезем в отпуск и да отлетим там, където слънцето и морето да възстановят енергията ни. Налага ни се да изпиваме буквално литри кафе или да приемаме модерни енергейни напити, което се отразява пагубно на здравето ни, и ободряването на организма е само за кратко време.

Компанията NSP, в крак със съвремието ни, разбирайки необходимостта на своите клиенти от постоянен тонус и максимален енергиен баланс, с грижа за здравето, създаде биологично активнната хранителна добавка Solstic Energy, чиято балансирана формула включва само натурални съставки, като: зърна от гуарана, червено грозде, зелен чай, корейски женшен, а също така и витамини от групата В.

Гуараната е дървовидна лиана, чиято родина са джунглите на Амазонка и нейните плодове, в изсушено състояние, съдържат много повече кофеин от кафето. Индийците, още в древността приготвяли от тези зърна тонизираща напитка, която възстановявала силите на организма. Португалските плантатори, приемайки привичките на туземците да пият напитката от гуарана, след известно време я пренасят в Европа. В процеса на употреба било установено, че ободряването, след приемането на гуарановата напитка, продължава от 4 до 6 часа, а след приамане на кафе – тя трае не повече от 2 часа.

В днешно време екстрактът от гуарана широко се прилага в редица спортни хранителни добавки и продукти за отслабване. Изследванията доказват, че гуараната подобрява работата на централната нервна система, стимулира издържливостта на организма при натоварване, повишава работоспособността и концентрацията. Гуараната спомага за понижаване на телесното тегло, тъй като подтиска апетита и активира обмена на липидите в организма. Притежава също така, болкоуспокояващо действие при главоболие и невралгии. За разлика от кафето, гуараната не дразни лигавицата на стомаха и не води до пристрастяване.

Червеното грозде, влизащо в състава на добавката Solstic Energy, освен че има пекрасни вкус, е отлично лечебно средство при анемия, мигрена, астма, сърдечно-съдови заболявания, проблеми със стомаха. Основната полезна съставка на червеното грозде това е ресвератрол, който е мощен антиоксидант. Благодарение на него, червеното грозде успешно противодейства на заболяванията на сърдечно-съдовата система, на образуването на ракови клетки, елиминира холестерола. Установено е, че червеното грозде повишва хемоглобина, което подпомага набавянето на нужните хранителни вещества за всички органи. То елиминира шлаката и токсинине в организма, не допуска повишаване киселинността на стомаха, също така представлява средство за профилактика на различни бъбречни и чернодробни болести. Доказано е въздействието на червеното грозде в борбара със стреса и депресиите.

Зеленият чай, първоначално, е отгледжан само в Китай, където са го използавли в качестввото му на лекарствено средство. Днес чай пият всички жители на Земята. Свойствата и състава на зеления чай са разкрити и изучени изцяло. В него влизат дъбилни вещества (в това число- танин), етерични масла, белтъчини, витамините С1, В1, В2, ВЗ, В5, К, Р, желязо, магнезий, калций, силиций, манган, натрий, фосфор, както и въглехидрати и пектин. Тонизиращото свойство на чая е съвсем подходящо за хранителната добавка Solstic Energy. Зеленият чай е добър антисептик, влияещ на микрофлората на червата. Цинкът, влизащ в състава на чая, способства производството на тестостерон, което влияе много добре върху здравето на мъжете. Чаят влияе благоприятно на дейността на сърдечния мускул, подпомага разширяването на съдовете.

Съвремената наука успя да извлече от чая веществото катехин, който подпомага циркулацията на кръвта, ликвидира тромбите и прочиства съдовете от холестеролните плаки. Покрай всичко това чаят ускорява метаболизма, елиминира токсинте, шлаката, радионуклидите, възпрепядства образоването на камъни в бъбреците. Зеленият чай притежамва силно изразено тонизиращо действие, премахва чувството за сънливост, отпадналост, главоболие и умора, подпомага продуктивността на физическия и умствен труд. Чаят не съдържа никакви калории, и поради тази причина се използва като средство за намаляване на телесното тегло.

Корейският Женшен, се явявя адаптоген, тонизиращо средство, влияещо положително на общото ни самочувствие, бодрост, елиминира апатията, подобрява съня. Той повишана работоспособността, подсилва рефлексите, стимулира половата функции, подобрява имунитета.

Solstic Energy се препоръчва при интензивен физически и умствен труд, работа, изискваща висока степен на концентрация на вниманието, координация, а също и при световъртеж, мигрена и синдром на хронична умора. Специалистите от NSP съветват съчетания прием на добавката с други продукти от списъка за цялото семейсво Smart Family Kit.

В 1 опаковка Solstic Energy се съдържат 112,97 г (30 пактчета) от продукта.

Начин на приложение: Съдържание на едно пакетче се разтваря в 500 мл вода и се приема по всяко време на деня, взависимост от необходимостта. Дневната доза е не-повече от 1-2 пакетчета на ден.

Противопоказания: индивидуалная непоносимост към съставките на продукта, бременност, кърмене, деца под 14 години, при повишена нервна възбудимост, безсънние, хипертония, нарушения в сърдечната дейност, изразена атеросклероза.

Продуктът Solstic Energy притежава свидетелство за държавна регистрация на страните Търговската лига, разрешен е за производство и реализация сред населението.

Състав – 1 пакет от 3,77 г:

Витамин В1 (тиамин)1.5 мг

Витамин B2 (рибофлавин)1.7 мг

Витамин В3 (ниацин, никотинова киселина, никотинамид, витамин PP)20 мг

Витамин В5 (пантотенол, пантотенова киселина, калциев пантотенат)10 мг

Витамин B6 2 мг

Витамин В12 6 мг

Кофеин 60 мг

Екстракт от зърна на гуарана 283 мг

Екстракт от корен на женшен 100 мг

Екстракт от ципата на червено грозде 50 мг

Екстракт ат зелен чай  50 мг

Дозировка: 1 пакет да се разтвори в 0,5 л вода, получената напитка се приема по по всяко време, в зависимост он необходимостта.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s