Пау Пау

Ракът е смятан за най-опасното заболяване в съвремения живот . Независимо от научно-техническия прогрес, механизмът на възникване на злокачествените туморни образувания все още не е разкрит. Ученните знаят само, че мутагенните клетки, формиращи раковите образувания, възникват в резултат от въздействието на външните фактори на околната среда, на онковирусите и генетическото предразположение на самия организъм.

Това, че в нашето тяло се появяват мутагенни клетки, не е нещо извънредно. Именно за това съществува имуннта ни система, която разпознава тези клетки и ги унищожава. Но тъй като 90% от населението на планетата е с отслабен имунитет, защитата може да не сработи и мутагенните клетки, вместо да бъдат ликвидирани, започват да се делят, образувайки такива злокачествени огнища. Злокачествените тумори могат да се развиват изключително бързо, за едно денонощие е възможно да нарастнат двойно. Прораствайки в околната тъкан, те попадат в в кръвоносните съдовете и се разпространяват в целия организъм, заселват се по стените на капилярите и вените и образуват метастази. За своя неконтролируем растеж раовите тумори използват всички хранителни вещества и витамини, предназначенни за нашия организъм. Засегнатите от рака тъкани се разпадат, отравяйки тялото ни с токсини. Жизнената деност на организма изпада в критичен стадий в резултат на нарушените физиологични процеси в него.

Ученените смятат, че основните причини за появяването на рака са наследственността, неблагоприятната околна среда, нарушенията в хормоналния фон, небалансираното хранене, застоелия наин на живот, стресът, вредните навици. За съжаление, от повечето от тези фактори ние не можем да се отървем , но е в нашиите възможности да подпомогнем функцията на имунната ни система да ни предпази от онкозаболяванията.

За тази цел специалисти от компанията NSP са разработили биологически активната добавка «Пау Пау», активен елемент на която се явява екстрактът на растенинието „Асимина трилоба. Родина на това растение е юго-източното крайбрежие на Америка, но след като колонизаторите през 19 век го пренасят в Стария Свят, то се разпрострява по цялата територия на южна Европа.

Съвремените технологии позволяват от състава на растението да бъдат извлечени ацетогенините, които имат мощно онкопротекторно действие и ефективно блокират растежа на раковите тумори. Ацетогенините възпрепястват появяването на тумори в съдовете, от които злокачествените клетки си набавят нужните за своето хранене вещества и кислород. Поради тази причина туморът перестава да растеи имунитетът има възможност да унищожи мутагенните клетки.

От всичко, казано до тук, може да бъде направен изводът, че биологично активната добавка «Пау Пау» не само блокира размножаването на раковите клетки, но и съдейства за тяхното отстраняване, подпомогайки имунните функции на организма. «Пау Пау» ефективно допълва действието на традиционните комплекни противоракови действия.

Като профилактично средство «Пау Пау» се преръчва най-вече на жителите на големите градове, на работнещите във вредна, на хора, подвластни на пагубни навици и на роднини на заболели от рак.

Приложение: възрастни – по 1 капсула 4 пъти двевно по време на ядене. Продължителност на приемане – 1 месец.

Противопоказания: индивидуална непереносимост към съставките, беременност, кърмене.

Продуктът «Пау Пау» има свидетелство за государствена регистрациа на страните от Търговската лига, разрешен е за производство и реализация сред населението.

.Пау Пау

Действия:

  • Ефикасно блокира раковите клетки

  • Възпрепятсва образуването на съдови тумори

  • Подпомага действието на имунната система

Препоръки за прилагането му:

  • Онкологични заболевания

  • Престой в неблагоприятни условия

  • Работа във вредна среда

  • Склонност към пристрастяване към вредни средства

  • Хора с наследствена обремененост по отношение на онкологични заболявания

    опаковка «Пау Пау» съдържа 120 капсули по 475 мг


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s