Необходимо да правим „генерално почистване” на червата

Необходимо да правим „генерално почистване” на червата.
Хаотичното и не съвсем здравословно хранене в прибързания ни делник автоматично се отразява на храносмилателните органи.
Подуване на корема, нередовно изхождане, проблеми със здравето – всичко това може да е следствие от задръстените с шлаки черва.
Там могат да се натрупват и застояват отпадъчни продукти, нарушавайки нормалната работа на дебелото черво и отразявайки се на самочувствието и работоспособността ни.
Затова е необходимо от време на време да правим „генерално почистване” на червата.
85% хора, имат различни здравословни пробеми, и това е резултат на „замърсители“ – паразити, гъбички, вируси и други патогенни организми, както и: шлаки, токсини и тежки метали.
Ето съответните средства, които имат доказан ефект срещи изброените замърсители:
– За изчистване на шлаките – на помощ идват фибрите, които са като четка за червата. „Локло“ уникален продукт за прочистване и решаване за червните проблеми.
– Важно е по време на пречистването да пием много течности, Чиста вода.
-За изгонване на паразитите, препарати задолжително да натурални, природни.
-За извеждане на тежките метали – и въобще за извеждане на всички замърсители от организма е необходим сорбент, който механично да ги поеме да ги изведе.
Има с какво да помогна за решаването на тези проблеми.
Но има и още нещо много важно!!!
ВАЖНО! Ако имате някакви здравословни проблеми, особено гастрит, язва, нарушена чревна лигавица, диабет, проблеми на сърдечно-съдовата система, камъни в жлъчката или бъбреците и др., непременно се консултирайте, преди да направите вашата прочистваща програма!
Ще откликна с удовлствие и ще ви препоръча средства идивидуално за Вас и Вашето здраве.!
А на финала, ви предлагам и моето любимо решение, една програма, която самата аз използвам от години – професионално разработена, включваща всичко, което е необходимо за прочистване на организма,
lika777696@gmail.com
0887387504
– Lidiya Marinova –

 

ЛОКЛО!!!
Всички сме чували думата целулоза. Много от нас знаят, че целулозата е много полезна, особено за хора, които искат да отслабнат.

В справочниците и енциклопедиите може да се прочете, че целулозата не е източник на хранителни вещества, не съдържа минерали и витамини. И което е най-любопитно, целулозата – това са растителни влакна /фибри/, които трудно се усвояват от организма и не се разграждат в него. В какво се крие нейната тайна?

На първо място, целулозата създава хранителна среда за полезната микрофлора на червата, което е изключително важно за хората от третата възраст, с проблеми в храносмилането. По-нататък, целулозата подпомага перисталтиката на червата, а това от своя страна елиминира гнилостните и ферментационни процеси. Целулозата разгражда и елиминира токнисите, шлаката в организма, както и тежките метали. В крайна сметка, целулозата подпомага борбата с наднорменото тегла. Тя коригира обмяната на мазнините, премахва излишния холестерол, под въздействието на течностите многократно увеличава своя обем в стомаха и по този начин създава усещането за ситост и намален апетит. Разполагайки с всички познания за целулозата, специалистите от компанията NSP разработиха биологично активната хранителна добавка «Локло» (Loclo). В състава на Локло влизат различни природни компоненти:

1.Овесени трици – източник на висококачествена целулоза. Те съдържат калий, магнезий, мед, цинк, хром и витамини от група В.

2.Ябълков пектин. Проведените изследвания в САЩ, доказват, че приемането на пектин намалява два пъти риска от поява на ракови клетки. Пектинът понижава нивото на холестерола и кръвната захар, от което следва заключението, че той е незаменим помощник при лечението на диабета. Ябълковият пектин съдейства за изхвърлянето на токсините и металите от организма.

3.Семената на живовляка са източник на целулоза, техните обвивки, попадайки в средата на червата придобиват желеподобна маса, която на свой ред покрива стените на червата, спомагайки за заздравяването на ерозията и язвите, а след това изхвърля от организма всички вредни вещества. Лечебните свойства на живовляка, който се съдържа в добавката Локо, заедно с другите негови компоненти благотворно въздействат върху симптомите на хемороиди.

4.Смолата от акация и гуара (грахово дърво, гума) – понижават нивото на холестерола, триглицеридите, липопротеините, свързват се с токсинните и ги извеждат от организма.

5.Морковът съдържиа каротин, витамините С, В6, фолиева киселина, калий и желязо. Поради наличието на тези компоненти, морковът същественно понижава развитието на рака, на сърдечно-съдовите заболевания, подобрява зрението и укрепва имунната система.

6.Червено цвекло. В състава си то има множество ценни вещества, като– глюкоза, фруктоза, захароза, органичесни киселини, витамини от групите В, С, Р , пектин, каротин, фолиева киселина, незаменими аминокиселини. Целулозата на цвеклото предотвратява появата на рак на простата, на гърдата и задстомашната жлеза, на правото и дебелото черва.

7.Броколи – съдържат фолиева киселина, витамин С, b-каротини, целулоза, калий, селен и калций. Редица изследователи достигат до извода, че брокколите снижават риска от заболявания на млечната жлеза, от появата на фиброзно-кистозни образувания. Постигнат е известен резултат и в борбата със сърдечните присъти и инсултите. Брокколите играят роля и в борбата със захарния диабет.

8.Зелето е богато на витаминате U, С, В, фолиева киселина, целулоза, сулфоран и индоли, b-каротин. Зелето укрепва имунната система, понижава риска от появата на хемороиди, свежда до минимум вероятността от появта на рак, помага при лечението на язви, притежава антибактериални и антивирусни свойства.

9.Канелата повишава интензивността на слюноотделянето и секрецията на храносмилателни сокове, притежава спазмолитични свойства, понижава метеоризма. На равно с канелата, Розмаринът се приема като средство за понижамаве на метеоризма.

10.Куркума – тя е един натурален антибиотик, елиминира свободните радикали и подпомага работата на жлъчката. Куркумата подобрява храносмилането и чревната микрофлора.

11.Доматите съдържат витамин С, b-каротин, фолиева киселина, калий и желязо. Доматите понижават риска от ракови заболявания и възпаление на апендикса.

Биологично активната добавка“ Локло“ се прилага при заболявания като: хемороиди, запек, ерозия на тънките черва, метеоризъм, колити; отравяне със соли тяжките метали; като източник на хранителни фибри при профилактика на рака на тънките черна и понижаване на телесното тегно; при лъчетерапия (за намаляване на страничните ефекти); атеросклероза (понижава нивото на холестерола).

За постигането на по-голям ефек от приемането на ЛОКО, се препоръчва той да се комбинира с останалите продукти от списъка «Здравето на стомашно-чревния тракт като основа»

В 1 опаковка «Локло» (Loclo) се съдържат 344г прах.
Приложение: Възрастни – по 1 супена лъжица прах 1 път дневно, а 30 мин преди хранене, разтворено в 1 чаша хладка преварена вода. Задължително е допълнителното приемане на течности (1-2 чаши).

Противопоказания: индивидуалная непоносимост към някоя от съставките на продукта.

Продуктът «Локло» (Loclo) притежава Свидетелство за държавна регистрация на страните от Търговка лига, разрешен е за производство и разпространение сред населението.
Състав : в 1 супена лъжица (9 гр):
Смола от акация (Гума арабика)-752 мг
Фруктоза -2.17 г
Обвивка от семена на живовляк -2225 мг
Пектин ябълков -15.03 мг
Овесени трици – 752 мг
Гума Гуар – 752 мг
Кора от канела -291 мг
Броколи цвят -20 мг
Корени от куркума- 6 мг
Листа от лечебен розмарин – 6 мг
Червено цвекло – 6 мг
Домати – 6 мг
Моркови – 6 мг
Листа от градинско зеле – 6 мг
Биофлавоноиди от портокал и грейпфрут – 3.13 мг
Хесперидин – 1.57 мг

Действия:
Стимулира перисталтиката на червата
Създава хранителна среда за микрофлората на червата
Елиминира гнилостните и ферементационни процеси
Елиминира токсините в организма
Препоръки за приложение:
хемороиди
запек
метеоризъм
колити
отравяне със соли на тежки метали
лъчетерапия
атеросклероза

Поръчайте Тук!  https://BG4302197.e-naturessunshine.com